Ekslibris

Tečaji po meri Adobe

ZA SKUPINE in POSAMEZNIKE

Pri Ekslibrisu težimo k profesionalnemu predajanju znanja na področju grafičnega oblikovanja. Na področju izboraževanja po meri smo izdelali rešitev za vse tiste, ki za svoje napredovanje potrebujejo specifična znanja v grafičnih programih Adobe in WordPress.

Tečaje izvajamo na vašem podjetju na vaši opremi ali v obliki Webinarja.

Izvajamo izobraževanja za progame:

        Adobe InDesign

        Adobe Illustrator

       Adobe Photoshop

       PremierePro 

       WordPress in  

        LrC

 

spletni tečaji adobe

Tako smo učno snov po meri izdelali in izvajali za sledeče ustanove:

Želim ponudbo

tečaji po meri adobe

Izobraževanje
za skupine

Tečaje po meri za podjetja izvajamo za manjše skupine do 5 udeležencev. Cena enodnevnega tečaja na sedežu podjetja za 4 udeležence znaša okvirno 200 eur.

Individualno
izobraževanje

Zakup individualnega coachinga in mentorstva na področju grafičnega oblikovanje. Primerno predvsem za tiste, ki si želijo inividualen pristop in coaching za osebno rast na dosedanjem grafičnem delu ali pa si želijo v kratkem času pridobiti znanje.
1 šolska ura coachinga znaša 60 eur.

individualno izobraževanje adobe

Prednosti

Navadno so udeleženci tečaja sodelavci, ki dobijo enako znanje in tako lažje rešujejo dane probleme, se med seboj posvetujejo in učinkovitejše upravljajo z danimi nalogami.

Pri tečajih po meri svojim udeležencem omogočamo tudi tako imenovano KOMBINIRANO IZOBRAŽEVANJE, kar pomeni, da lahko del snovi izvedemo v živo na izobraževanju del pa oddaljeno na webinarju. Gre predvsem za včasih bolj praktično rešitev kot tudi bolj dinamično ali pa preprosto za zmanjševanje potnih stroškov in izgubljanja časa.

Prenosti izobraževanja po meri so tudi pridobitev specifičnih znanj, ki kandidatu/ki manjkajo. Lahko gre za specifične projekte, s katerimi se udeleženci ukvarjajo in posvečanje specifičnim temam. 

Individualna izobraževanja so primerna
predvsem za tiste posamezne ali samostojne podjetnike, ki se morajo naučiti za samostojno oblikovanje in so ciljno in časovno usmerjeni, kar pomeni, da jim individualen pristop omogoča najučinkovitejšo pridobitev znanja,.

 

Preprosto do rešitve

Naročite posvet

Poklicali vas bomo, da se dogovorimo
o podrobnosti izobraževanja.

Izber termin

Dogovorimo se glede termina.

Opazujte napredek

Skupaj bomo ocenili vašo stopnjo napredka.

Pri izobraževanjih po meri gre za ciljno zelo specifično in v posameznika ali skupino usmerjeno izobraževanje, ki pomaga posameznikom ter podjetjem napredovati in izboljšati svoje kompetence na trgu dela na njihovem specifičnem področju. V grafičnem oblikovanju spada v to  obliko izobraževanja tudi analiza vaših dosedanjih projektov, bodisi spletni strani, tiskovin ali digiralnih izdelkov, katerih prodajna vrednost je dostikrat odvisna od vizualne privlačnosti.  Tako vsi naši tečaji stremijo k ustvarjanju dizajnov z dodano vrednostjo. ki bodo že navzen odražali kvaliteto.

V veselje nam je sodelovati z vami in ustvarjati novo zgodbo.