Mnenja udeležencev

Moram pohvalit tečaj. Lepo pripravljeno, razumljivo razloženo. Tudi če sem imela kaksno vprašanje, sem do konca poglavja ze dobila odgovor.

Jernja Vitežnik

Super tečaj! Online izvedba tečaja mi je všeč, ker lahko sledim s takim tempom kot mi odgovarja. Če se zgubim, pogledam nazaj in lahko delam pavze, da vadim v programu in si pišem zapiske.

Nika Možek

 

Končala sem s tečajem in začela z izobraževanjem na UnitedPop, tako da se bom še naprej delala v tej smeri. Mislim da sem si pridobila kar prednost v mojem nadaljnjem izobraževanju in sem zelo zadovoljna.

Vanda Berus

Naj se ti najprej zahvalim za vso znanje, ki sem ga prejela v času tečajev. Moram ti sporočiti, da redno delam v photoshopu in illustratorju ter zaenknrat nisem imela še nobenih problemov. S tečaji sem bila več kot zadovoljna. Prejela sem vso potrebno znanje, tečaji pa so potekali zelo sprošeno. Všeč pa mi je bilo tudi, da si se vsakemu posebej znala posvetiti.

Saša Štiftar

​Ekslibrisov tečaj grafičnega oblikovanja po mojem mnenju odlikuje odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Ko se lahko učiš od pravega oblikovalca z bogatimi izkušnjami, je to veliko, veliko bolje kot učenje od predavatelja, ki zna samo razlagati programe, ne pa tudi opozarjati na dileme in probleme pri samem oblikovanju. Čeprav ne delam na področju oblikovanja, pa zdaj oblikovanje veliko bolje razumem in znam našemu oblikovalcu pravilno razložiti, kaj potrebujem in kako. Jelena, hvala za tvojo potrpežljivost!

Katarina Volčič – Atelje Bine Volčič

Odličen tečaj, odlična učiteljica, odličen pristop. Jelena je na zanimiv način v kratkem času predstavila vse tri programe tako dobro, da sedaj lahko delam doma samostojno. Ob tem sem spoznala še zanimive ljudi in združila prijetno s koristnim. Skratka, vsem, ki želijo pridobiti znanje s področja grafičnega oblikovanja priporočam tečaj pri Ekslibrisu.

Dijana Krstanovič

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je poglobil vpogled v grafično oblikovanje, npr. postala sem pozorna na stvari, ki jih prej nisem opazila. Všeč mi je, da vem, v katerem programu je narejen, kakšna so pravila, najbolje pa je to, da zdaj tudi vem, kako se nekaj naredi. Z veliko vaje in utrjevanja naučenega, lahko po tem tečaju sama ustvarim svoj oglas, saj sem za to pridobila dovolj potrebnega znanja v zelo kratkem času. In to je bil tudi moj cilj!

Mateja Majcen

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil vsa moja pričakovanja. Svoje predhodnjr znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali.

​Matej Koritnik – Slovenska filantropija​

Najprej vam moram povedati, da je tale vaš tečaj res ena super zadeva. Vse je tako jasno in razločno prikazano, povedano.

Lara Potisek

S tem izobraževanjem sem želela pridobiti znanje iz grafičnega oblikovanja. Veliko delam z računalnikom in želela sem dobiti vpogled v posamezne elemente oblikovanja. Jelena je odlična predavateljica, ki dobro predaja svoje znanje na udeležence tečaja. Nad izvedbo izobraževanja sem navdušena, saj je spletna učilnica zelo dobro zastavljena, videoposnetki predavateljice pa so odlično pripravljeni. Veliko sem se že naučila, sedaj pa sledi samo še vaja in verjamem, da bodo nastali lepi izdelki.

Deja Avsec

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja Ekslibris je odlična izbira za vse, tako začetnike v svetu oblikovanja in kreative, kot tudi za tiste, ki želijo svoje dosedanje znanje nadgraditi na višji nivo.
Predavateljica Jelena v kratkem času preda kar se da velikovsebine in zraven doda še precej zelo koristnih trikov za uspešno delo.

 

Blaž Mihelič

S tečajem sem bila zelo zadovoljna! V zelo kratkem času sem se naučila zelo veliko, več kot sem pričakovala. Pridobljeno znanje sem osvojila na prijeten način, skozi praktične primere. Zelo mi je bila včeš tudi fleksibilnost glede področja programa, katero te najbolj zanima… dogovora terminov, ure….

Jelena hvala za vse!

Petra Pivk

Po udeležbi začetnega tečaja, sem za podjetje Mariborski vodovod d.d., oblikoval letno poročilo, ki je med močnimi konkurenti prejelo prvo nagrado.

Hvala Jelena za znanje!

Aco Jurić

Spletni tečaj je zame še boljši, saj lahko delaš kadar želi in tudi nekomu ki gre počasnejše lahko zadevo večkrat pogleda. Predavateljica je vedo na voljo in preko povezovalnih programov (zoom, skype) in z veseljem pomaga ter razloži problem, na katerega naletimo pri nalogi.

Žan Vrhovec

Obisk tečaja grafičnega oblikovanja je bila super izkušnja. Jelena je ob podajanju svojega strokovnega znanja in praktičnih izkušenj poskrbela za sproščeno, pa vendar tudi delavno vzdušje. Programe in delo z njimi je predstavila na praktičen način, pri čemer je vedno pustila dovolj prostora tudi za samostojno raziskovanje in kreativnost tečajnikov. Končni rezultat obiska tečaja je več kot odličen – razumevanje in osnovno znanje programov, poznavanje nekaterih trikov za lažje delo in predvsem želja po nadaljnjem raziskovanju možnosti, ki jih nudijo programi in naša lastna ustvarjalnost.

Veronika Pregrad